Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed molestie scelerisque ultrices. Nullam venenatis, felis ut accumsan vestibulum, diam leo congue nisl, eget luctus sapien libero eget urna. Duis ac pellentesque nisi.

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing έχει ως στόχο την απόκτηση traffic σε μια ιστοσελίδα μέσω των Social Media και τη βέλτιστη χρήση τους για την ανάδειξη και την προώθηση μιας μάρκας ή μιας επιχείρησης, ενός προϊόντος, μια υπηρεσίας ή ενός δημόσιου προσώπου.

 

Περιλαμβάνει όλες τις στρατηγικές αποφάσεις, την εφαρμογή τεχνικών και δράσεων στα πλαίσια της ανάπτυξης μιας ολοκληρωμένης διαδικτυακής παρουσίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το μεγάλο στοίχημα όπου καλούνται οι επιχειρήσεις να κερδίσουν είναι να ενταχθούν σε ένα νέο μοντέλο ανθρώπινων σχέσεων που αναπτύσσονται μέσω των social media, με το οποίο οι καταναλωτές επικοινωνούν μέσα από αυτά και επηρεάζεται η καταναλωτική τους συμπεριφορά.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πλατφόρμες εύκολα προσβάσιμες σε οποιονδήποτε έχει πρόσβαση στο internet. Η επικοινωνία μεταξύ επιχείρησης και πελατών μέσα από τα social media μπορεί να βελτιώσει την εξυπηρέτηση των πελατών οπότε και τις πωλήσεις σας. Επιπλέον, τα social media μπορούν να αποφέρουν καρπούς με χαμηλό κόστος ανάλογα τα κριτήρια με τα οποία στοχεύετε τις διαφημιστικές σας καμπάνιες.

 

"To μυστικό για την επιτυχία των business pages είναι το ποιοτικό περιεχόμενο και η βελτιστοποίηση της σελίδας για μια σωστή και υπεύθυνη εταιρική εικόνα."

Τι μπορούμε να πετύχουμε μέσω των FACEBOOK PAGES;

 • Νέους τρόπους πωλήσεων
 • Αύξηση δυνητικών πελατών
 • Δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης προς τους πελάτες
 • Καθημερινή επαφή με τους πελάτες
 • Πλήρως μετρήσιμα αποτελέσματα (Facebook Insights)
 • Προσθήκη Υπηρεσιών/ Προϊόντων με περιγραφή και Τιμές
 • Χαμηλό κόστος διαφήμισης
 • Αύξηση Followers

 

Βρεθείτε εκεί που βρίσκεται και το κοινό στο οποίο στοχεύετε, τα Social Media και πιο συγκεκριμένα στο FACEBOOK. Η ευρύτερη χρήση του διαδικτύου αλλά πιο συγκεκριμένα τα social media, σε καθημερινή βάση επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις πωλήσεις μιας επιχείρησης

service social media marketingΠως θα προσελκύσω κόσμο στη σελίδα μου στο Facebook;

Έχετε τη δυνατότητα να στοχεύσετε μέσω προωθητικής καμπάνιας απευθείας μέσα από την επαγγελματική σελίδα που θα σας δημιουργήσουμε στο Facebook, με βάση τα κριτήρια που θα θέσετε εσείς όπως ηλικία, τοποθεσία, επίπεδο εκπαίδευσης και άλλα πολλά, προσεγγίζοντας τους χρήστες που πραγματικά έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες ή/ και τα προϊόντα σας, καλύπτοντας τις δικές του ανάγκες.

Πρόκειται για μια λύση με πλήρη έλεγχο του προϋπολογισμού σας.

Είναι σημαντικά τα πολλά Likes;

Τα Likes μπορεί να είναι ωραία αλλά δεν σας εγγυώνται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημασία έχει η ποιότητα και όχι η ποσότητα. Για αυτό μπορεί να έχετε λιγότερα likes αλλά περισσότερες πωλήσεις αν το περιεχόμενό σας ανανεώνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέροντας στο κοινό που στοχεύετε λύσεις, συμβουλές και χρήσιμο υλικό. Αν οι πελάτες σας είναι ικανοποιημένοι, αυξάνεται και η πιθανότητα να σας κάνει like στην επαγγελματική σελίδα της επιχείρησής σας στο Facebook, όχι μόνο για να σας "χαρίσει" ένα ακόμη like αλλά και για να ενημερώνετεαι σχετικά με νέες δημοσιεύσεις σας που θα του λύσουν τα χέρια σε καθημερινά του προβλήματα. Γίνεται εσείς η λύση στις ανάγκες των πελατών σας!

Κάθε επιχείρηση έχει διαφορετικές ανάγκες και διαφορετικό περιεχόμενο να μοιραστεί αναλόγως τους στόχους που έχει θέσει.

Μπορείτε να το αναλάβετε όλο εσείς;

Με ένα χαμηλό μηνιαίο κόστος διαχείρισης της επαγγελματικής σας σελίδας στο Facebook, μπορούμε να αναλάβουμε εμείς την προβολή και προώθηση της επιχείρησής σας μέσω Facebook.

Δημιουργούμε προωθητικές καμπάνιες διαφήμισης μέσω Facebook *

Δημιουργούμε Facebook Events μέσα από τη σελίδα σας

Βελτιστοποιούμε την σελίδα σας στο Facebook αναλόγως τη φύση της επιχείρησής σας (Πληροφορίες επιχείρησης, γραφικά κλπ)

Σχεδιάζουμε γραφικών (φωτογραφία προφίλ με το λογότυπο της επιχείρησής σας, φωτογραφίες εξωφύλλου, γραφικά και εικόνες για τις δημοσιεύσεις σας)

Προσθέτουμε τις πιο υπηρεσίες και προϊόντα σας με περιγραφή και τιμές

Αναρτούμε υλικό που μας παρέχει ο πελάτης (όλα σε ψηφιακή μορφή, κείμενα οργανωμένα σε Word και φωτογραφίες ή βίντεο σε υψηλή ανάλυση)

 

* Το κόστος που θα δαπανήσετε στο Facebook για κάθε καμπάνια το ορίζετε εσείς και σας ενημερώνουμε τι απόδοση η επιλογή σας.

Σημείωση: το κόστος καμπάνιας δεν έχει σχέση με το κόστος της εργασίας μας

 

 

Διαδικασία Πλάνου

Διαδικασία Social Media Marketing

 

 

Στην πραγματικότητα, τα Social Media επιτρέπουν στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να κάνουν τη μάρκα τους γνωστή σε ένα ευρύ κοινό καταναλωτών και να αναπτύξουν το στοχευμένο πελατολόγιό τους.

Social Media Goals

Το Social media Marketing μπορεί να σας βοηθήσει:

 • Να αυξήσετε την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας
 • Να αυξήσετε τις μετατροπές (conversions) για παράδειγμα τα Likes σε πωλήσεις
 • Να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας (Brand awareness)
 • Να επικοινωνήσετε με τους πελάτες σας και να τους κάνετε να αλληλεπιδρούν με το περιεχόμενο σας

 


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Καλέστε μας στα τηλέφωνα: 6988220127, 2114084366

Στείλετε mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Συμπληρώστε την online φόρμα επικοινωνίας

 

Αναδείξτε την επιχείρησή σας με web λύσεις

Αναπτύσσουμε την ιστοσελίδα της επιχείρησής σας με βάση τις δικές της ανάγκες!


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Στην ADS να δημιουργούμε Μοναδικές Εμπειρίες!

 

 

 Εξυπηρετούμε Επιχειρήσεις  Παντού!

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο FacebookΑκολουθήστε μας στο TwitterΑκολουθήστε μας στο LinkedInΑκολουθήστε μας στο InstagramΑκολουθήστε μας στο Google+Ακολουθήστε μας στο YouTube

Κατασκευή Ιστοσελίδων, Διαδικτυακό Marketing, Γραφιστικές Εφαρμογές - Arcade Of Design Studio - Copyright © 2015 - 2018